17 Haziran 2014 Salı

Eskilerinizi Yenileyelim


Eski mobilyalarınızdan sıkıldınız ve yeni bir şeyler mi arıyorsunuz? Beğendiğiniz her mobilya ateş pahası ve yanına yaklaşamıyor musunuz? Eh modeli beğendim ama renk keşke bu olmasa mıydı diyorsunuz? Özel olarak yaptırmak konusunda sıkıntı mı çekiyorsunuz? Sorular ve sorunlar uzayıp gidiyor ama siz hala eski mobilyalarınızla başbaşa haldesiniz. İyi bir haberimiz var )) sizin için çözüm bulduk..



Var olan mobilyanızı veya ikinci el almayı düşündüğünüz bir mobilyayı sizin için yeniden hayata döndürüyoruz. Böylece sevdiğiniz ve istediğiniz bir ürüne çok vakit kaybetmeden ve uygun fiyatlara kavuşuyorsunuz.



 Fotoğrafta gördüğünüz mobilyalarda renk değişikliği uygulanmıştır. Kulplar sabit olarak bırakılmıştır, talebe göre değişimler mümkündür. Aynı zamanda daha öne de paylaştığımız camlı büfenin değişimi yazımızda da farklı bir çalışmamızı görebilirsiniz.





Bu çalışmalarla hem geri dönüşüme katkı sağlarken hem de tam olarak istediğiniz bir mobilyaya sahip olmanızda size yardımcı oluyoruz. kthomedesigns@gmail.com adresinden bize ulaşın, neler yapabileceğimizi görüşelim ve bir an önce mobilyalarınızı yenileyelim..

Sevgiler..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder